Idéen bag Kunstkup.dk

Kunstkup.dk er Danmarks nye kunstsite, hvor privatpersoner let og omkostningsfrit kan handle med kunst. Her er der ingen salærer, som pumper prisen på kunstværker op. Handlen foregår mellem privatpersoner, og da ’mellemhandleren’ er fjernet, er der mange penge at spare.

Så er du blevet træt af et maleri eller en skulptur, du købte for fem år siden, kan du helt gratis sætte værket til salg på Kunstkup.dk. Måske har andre kunstinteresserede hungret efter at få fat på lige netop det værk og ønsker derfor at købe det. Eller måske finder I ud af, at I vil indgå en byttehandel, hvis den anden part har et værk, som du gerne vil have i din stue. Der er frit spil – Kunstkup.dk blander sig på ingen måde i handlen og vigtigst af alt, så forlanger vi ikke en krone af nogen af jer.

Meningen er, at Kunstkup.dk skal være et seriøst forum, hvor kvalitet spiller en stor rolle, og derfor vil databasen med kunstværker kun bestå af anerkendte kunstnere. Samtidig lægger vi op til, at brugerne af sitet er så præcise som muligt, når de beskriver de værker, de ønsker at sælge eller bytte.

Meget mere end køb og salg
Udover at man på Kunstkup.dk har mulighed for at handle med kunst, indeholder sitet også andre elementer, som kan være tillokkende for den kunstinteresserede person. På sitet vil der være et lille udpluk af kunstnyheder, der vil løbende være interviews med unge spirende kunstnere, og hver uge vil man kunne demonstrere sin kunstviden i quizzen.

Endelig vil det også være muligt at debattere det meste inden for kunstens verden på Kunstkup.dk. Som bruger kan du selv være med til at starte debatten – du kan skrive en kronik, eller du kan komme med et mere løst indspark i kunstdebatten, som lægger op til diskussion. Så velkommen, kære kunstfreak! 

Kunstkup.dk

 • Adresse
  • Kunstkup.dk
   Piosgade 6, st.th.
   5000 Odense C.

   Da Kunstkup.dk ikke får værker til gennemsyn, findes der ingen kunstværker på adressen, der udelukkende fungerer som kontor.
 • Telefon
 • E-mail

Drift af Kunstkup.dk

Kunstkup.dk drives af journalist Troels Ussing, der har startet sitet som en reaktion mod de høje salærer, man skal betale, når man ønsker at købe eller sælge kunstværker. Sitet kan forhåbentlig bevare sin eksistens fremover via annonce-indtægter eller økonomisk støtte fra personer, der ønsker at bakke op om projektet.