Sådan sælger og bytter du dit kunstværk:

  1. Opret dig som bruger på Kunstkup.dk. Det er helt GRATIS.
     
  2. Udfyld dernæst en salgsformular. Husk at udfylde alle punkter, og beskriv dit værk så grundigt som muligt. Tryk herefter ’send’, så Kunstkup.dk registrerer din værkbeskrivelse. Det er GRATIS at sende en salgsformular.
     
  3. Herefter vil Kunstkup.dk lægge dit værk ud på ’Køb og byt’-sektionen. Hvornår værket bliver publiceret på sitet, kan variere. Kunstkup.dk forbeholder sig dog retten til ikke at lægge dit værk ud, hvis kunstneren ikke er anerkendt. Læs mere under ’Generelle betingelser’.
     
  4. Du kan nu blot håbe på, at der snart vil melde sig en interesseret køber. Har du i salgsformularen accepteret henvendelser omhandlende byttehandler, kan du også modtage forespørgsler herom.

Store fordele på Kunstkup.dk

På Kunstkup.dk kan du sælge de kunstværker, du er blevet træt af. Helt GRATIS kan du sætte dit værk til salg eller bytte det til noget nyt og spændende. Der er intet at tabe, men alt at vinde!

Normalt betaler man omkring 15 procent af hammerslagsprisen, når man sælger sine værker via et auktionshus eller en netauktion. Samtidig er der som regel et minimumsgebyr på 250 kroner, så sælger man eksempelvis et serigrafi, der kun opnår et hammerslag på 400 kroner, tjener man altså sølle 150 kroner. Sælger man et maleri, som opnår en pris på 100.000, snupper auktionshuset oftest de 15.000, og du står som sælger blot tilbage med 85.000. På Kunstkup.dk er det noget helt andet. Her er der ingen salærer, og derfor snupper sælgeren hver en krone af salget.

Endnu mere sparer du, når du KØBER værker på Kunstkup.dk. Læs om fordelene.